Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Τα προβατάκια θα πάνε βόλτα στο πάρκο

Από σήμερα και μέχρι μεθαύριο, η κίνηση στο Πεδίον του Άρεως και τους πέριξ αυτού δρόμους θα γίνεται μετ' εμποδίων, όταν θα γίνεται, διότι, ως γνωστόν, αρχίζουν τα πανηγυράκια των κομμάτων, με εξόχτες καλεσμένους τους οπαδούς τους!

Οι υπόλοιποι, κατά το κοινώς λεγόμενο, τον πούλογλου! Αφού δεν είστε οπαδοί, καλά να πάθετε. Δεν έχετε πανηγυράκι  να πάτε, δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή σας να δείτε ρουσφέτι, δεν θα ανήκετε ποτέ στη μεγάλη ομάδα και στη μεγάλη ιδέα!

Τι ;;; Θέλετε να πάτε στη δουλειά σας ; Σκασίλα τους μεγάλη και δέκα παπαγάλοι (αυτό το λέγαμε στο δημοτικό, την εποχή της λάσπης που φοιτούσα σε αυτό, αλλά κατά έναν παράδοξο τρόπο ταιριάζει απίστευτα στην περίσταση). Τι ; Θέλετε να γυρίσετε από τη δουλειά σας ; Σκασίλα τους μικρή και δέκα ποντικοί (το ίδιο, ως παραπάνω, σχόλιο).

Κουράστηκα απίστευτα με όλες αυτές τις ανεγκέφαλες εκδηλώσεις, συζητήσεις και λοιπές μαλακίες (ναι, μαλακίες είναι και μαλακίες θα τις λέω, κι ας είμαι κορίτσι από σπίτι!!). Κουράστηκα με όλους του άχρηστους (αν)ικανότερους και (α)καταλληλότερους. Κουράστηκα με τους πατριώτες που θα επιστρέψουν σε αυτή τη χώρα το αρχαίον κάλλος της. Κουράστηκα με όλους τους διόλου καλλίπυγους εθνοπατέρες που θα μας σώσουν, εάν και εφόσον στρώσουν τα  οπίσθια τους σε μια υπουργική καρέκλα. Κουράστηκα με όλους τους υποτακτικούς της εξουσίας, που είναι διατεθειμένοι να σκύψουν τη μέση τους μέχρι να διπλώσουν στα δύο.  Κουράστηκα με όλους τους βλαμμένους που για μια ιδέα βολέματος ή τίτλου, θυσιάζουν τα πάντα,. Κουράστηκα με αυτόν τον ηλίθιο λαό που δεν μπορεί να δει πέρα από τη μύτη του και το Stupid Useless Vehicle του (ευχαριστώ poslemannen για την επεξήγηση του SUV). Κουράστηκα με την απύθμενη βλακεία των κατοίκων αυτής της χώρας που επιμένουν να πιστεύουν και να υπερηφανεύονται για την καταγωγή τους.

Κουράστηκα να κουράζομαι.





GatheRate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου