Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Επετειακή δημοσκόπηση

Επ' ευκαιρίας των γενεθλίων μου (η ημέρα των οποίων ακόμη, για κάποιο περίεργο λόγο, δεν έχει ανακηρυχθεί παγκόσμια ημέρα), έβαλα μια δημοσκόπηση, προκειμένου να "ψαρέψω" εντυπώσεις. Διάλεξα το πιο κοινότοπο ερώτημα (ηλικία), για το οποίο σίγουρα όλοι μπορούν να έχουν άποψη.
Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν ήδη την ηλικία μου να μην συμμετάσχουν (ακούτε; ξέρω ποιοι είστε!)

GatheRate

2 σχόλια:

  1. μια μαγισσα δεν μπορει να εχει ηλικια,αλλιως θα τις ειχαμε χασει ολες λογο συνταξιοδοτησης απο τα παραμυθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους μπήκαν στον κόπο να "ψηφίσουν" στην επετειακή δημοσκόπηση καθώς και τον Ανώνυμο για το σχόλιο του.

    Αρχίζοντας από αυτό το τελευταίο, αγαπητέ ανώνυμε, θα ήθελα να αναφέρω ότι οι μάγισσες αποκτούν ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα μετά την ηλικία των 150 ετών. Σε συνδυασμό δε με το γεγονός ότι πρώτη αιτία θανάτου μεταξύ των μαγισσών είναι η απομυθοποίηση, νομίζω ότι είναι προφανές ότι οι μάγισσες χάνονται όχι εξαιτίας συνταξιοδότησης, αλλά εξαιτίας απώλειας παραμυθιού...

    Σε σχέση δε με την επετειακή δημοσκόπηση, προσπαθώ να αναγνώσω τα συμπεράσματα της (όπως λένε και οι πολιτικοί πατέρες του έθνους), αλλά τα βλέπω ... διπλά!
    Ομολογουμένως μου είναι ευχάριστο, ως γνήσιως ματαιόδοξη γυνή, να βλέπω ότι κάποιοι νομίζουν ότι είμαι - ηλικιακά - μικρότερη (διότι ναι, είμαι μεγαλύτερη από όλες τις ηλικιακές ομάδες που ψηφίστηκαν!!!). Από την άλλη μεριά πάλι, αν συσχετίσουμε - αυθαίρετα - την ηλικία με την ωριμότητα, τότε προφανώς δείχνω λιγότερο ώριμη από όσο θα επέβαλε η ηλικία μου.

    Επειδή όμως είμαι θέσει - και όχι φύσει - αισιόδοξος άνθρωπος θα επιλέξω να δω το ποτήρι μισογεμάτο και έτσι θα αναγνώσω στην επετειακή δημοσκόπηση ότι .. το πνεύμα μου διατηρείται νέο και για το λόγο αυτό, οι ψήφοι έδωσαν ηλικία μικρότερη από την πραγματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή