Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Σοβαρή πολιτική ανάλυση #not

Κατόπιν επίμονων, επίπονων, επώδυνων, δυσκοίλιων και εμβριθών μελετών κατέληξα στο συμπέρασμα πως αγόμαστε και φερόμαστε από την παπάτζα που κάθε πολιτικός (αν)εγκέφαλος εκτοξεύει. Κάθησα λοιπόν και το σκέφτηκα, για να καταλήξω στο παρακάτω τεκμηριωμένο συμπέρασμα.

Τρεις λέξεις και ένα σημείο στίξης.

Στ' αρχίδια μου!

ΥΓ 1. Σκέφτηκα να γράψω "στα παπάκια μου", διότι πολλάκις μου έχουν επισημάνει ότι δεν έχω αρχίδια (ουάου, genius!), αλλά από την άλλη ούτε παπάκια έχω (ούτε θα μπορούσα, αφού σύντομα θα κατέληγαν με σάλτσα πορτοκάλι). Επίσης, μου έχουν επισημάνει ότι μια κυρία δεν μπορεί να εκφράζεται έτσι. Κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Στ' αρχίδια μου!

ΥΓ 2. Για πείτε μερικοί, ξέρετε μωρέ εκείνοι που μετράτε την αξιοπιστία των ανθρώπων με βάση το εάν λένε πράγματα αντίθετα από όσα υποδηλώνει η ταμπελίτσα που τους έχετε κολλήσει στο μέτωπο, τώρα κερδίζω το δικαίωμα να κράζω και τους άλλοι; (αυτό το τελευταίο είναι αττική σύνταξη και μου το έμαθαν κάτι ρεμάλια από εδώ μέσα...)

ΥΓ 3. Διασκεδάζω αφάνταστα με τη γελοιοποίηση των ανθρώπων που μπορούν να καταπιούν τα πάντα, προκειμένου να μην αποστούν από την ιδεοληψία τους, την κομματική ταυτότητα τους, την αλαζονεία τους, τον πνευματικό ναρκισσισμό τους, την αίσθηση ανωτερότητας τους.

It's a fucking freak show...



GatheRate